Skip to main content

Featured

Plant and Mineral Based Sun Protection - Aloe Vera Base

 

Dermaka Sunscreen - Broad-Spectrum SPF


 42 - Water Resistant for 80 Minutes - Plant


 and Mineral Based Sun Protection - Aloe Vera


 Base (3.4oz)





Dermaka Güneş Koruyucu - Geniş Spektrumlu SPF 42 - 80 Dakika Suya Dayanıklı - Bitki ve Mineral Bazlı Güneş Koruması - Aloe Vera Baz (3.4 oz)




About this item....!

  • NATURAL FORMULA: Dermaka Sunscreen offers a unique formulation that contains plant extracts, mineral sun blockers, and vitamins.


  • SUN PROTECTION: This broad-spectrum SPF 42 mineral sunscreen blocks UVA and UVB rays, and is water resistant for 80 minutes.
  • MANY USES: Dermaka Sunscreen can be used on all skin types, and after minor non-invasive cosmetic and aesthetic procedures. Our product is also rich in flavonoids and vitamins which helps with anti-aging, and lightening the skin pigmentation from chronic sun exposure.
  • LIGHTLY TINTED: The tinted formula helps to reduce the appearance of fine lines and skin blemishes.
  • ALOE BASE: Dermaka’s Sunscreen uses aloe vera as a base. Aloe vera hydrates the skin and helps regenerate damaged cells.



Bu öğe hakkında...!
DOĞAL FORMÜL: Dermaka Güneş Koruyucu, bitki özleri, mineral güneş koruyucular ve vitaminler içeren benzersiz bir formülasyon sunar.
GÜNEŞ KORUMA: Bu geniş spektrumlu SPF 42 mineral güneş koruyucu UVA ve UVB ışınlarını engeller ve 80 dakika suya dayanıklıdır.
BİRÇOK KULLANIM: Dermaka Güneş Koruyucu, tüm cilt tiplerinde ve küçük, invaziv olmayan kozmetik ve estetik işlemlerden sonra kullanılabilir. Ürünümüz ayrıca yaşlanmayı geciktirmeye ve kronik güneşe maruz kalma nedeniyle cilt pigmentasyonunu hafifletmeye yardımcı olan flavonoidler ve vitaminler açısından da zengindir.
HAFİF RENKLENDİRİLMİŞ: Renkli formül, ince çizgilerin ve cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
ALOE TABAN: Dermaka'nın Güneş Koruyucusu, baz olarak aloe vera kullanır. Aloe vera cildi nemlendirir ve hasarlı hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur.

Comments

Popular Posts